Over ons

Telefoonnummer +31 (0) 55 – 20.32.008

Over ECG Nederland BV

ECG Nederland kantoorSinds 2012 is ECG NEDERLAND BV importeur en distributeur van computergestuurde Robotproducten, zwembad producten, LEGO producten en grasmaai robots. Deze biedt ECG Nederland BV aan via haar webshops middels een professionele e-commerce organisatie. Om u als gebruiker goed te informeren over al onze robot produkten, worden deze getest en weergegeven inclusief bevindingen op Robot Gadgets.

Snelle en goede maar ook gerichte klantenservice

Met een team van 12 medewerkers streeft ECG NEDERLAND B.V. er naar om een ieder maximaal te ondersteunen bij de verkoop, distributie en aftersales van de producten uit haar portfolio. Dit wordt o.a. gerealiseerd door permanente training van de medewerkers, optimalisering van de bereikbaarheid van de organisatie, een breed aanbod van producten, maximalisering van de beschikbaarheid van deze producten en een hoge mate van flexibiliteit.

Showroom

Voor persoonlijk advies kunt u in onze showroom terecht, ze weten alles van onze produkten en beantwoorden graag je vragen over producten en bijpassende accessoires. Onze showroom is tevens iedere zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur geopend of neem een kijkje op een van onze verkoopsites en laat u verrassen welke nieuwste robotproducten of gadgets wij aanbieden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag van 10:00 – 14:00 uur
Zondags gesloten

Wilt u direct het een en ander meenemen? Dat kan, onze binnendienst is daar geheel op ingesteld en (bijna) alles is op voorraad en kunt u via pinbetaling voldoen.