Spiegel-TV’s in 24 uurs actie

1dayfly.com start op maandag 11 september een 24 uurs actie met een drietal SpiegelTV’s, een 19″, 22″ en 26″ uitvoering. Een prachtige aanbieding die in samenwerking met ECG Nederland is opgezet als distributeur van o.a. badkamer tv’s.

Een SpiegelTV staat niet alleen mooi in uw badkamer, maar kan ook prachtig staan in uw keuken. Het mooie van deze SpiegelTV is dat wanneer de televisie niet wordt gebruikt u een mooie spiegel heeft hangen. Het bedienen  van deze SpiegelTV gaat met de waterdichte afstandsbediening die er standaard bij zit. De waterdichte ingebouwde speakers bevinden zich aan de  voorzijde van de spiegel.

Meer over deze fantastische actie vindt u klik hier

1DayFly.com is de leukste manier om online te shoppen!

Kort samengevat: elke dag een verrassing en elke dag een fikse korting. En die kortingen kunnen een tientje of twee op moeilijk te vangen items zijn, maar het kan ook zomaar voorkomen dat u slechts een derde betaalt voor zeer populaire merken! Het leuke eraan is dat u van te voren nooit weet wat het is. Dagelijks om twaalf uur ’s middags staan er weer nieuwe verrassings-deals voor u klaar.