Lounge ligstoel, innovatief en revolutionair zitconcept

SERENDIPITY Strand- Ligstoel, ontworpen naar italiaans design door Jean RUSCONI

Zijn perfecte ergonomie met daarbij vloeiende lijnen, geïnspireerd door de dynamiek van een lichaam in rust, geven die herinnering van gevoelens van sereniteit en welzijn, welke zich perfect omarmen in haar vormgeving.

De mogelijkheid om de hellingshoek te veranderen, kan vanuit iedere positie worden verandert, zonder de noodzaak om op te staan, hierdoor blijft u genieten van een totale ontspanning, waardoor het een object is van een uniek en exclusief design. Functionaliteit en stabiliteit worden gegarandeerd door de keuze van materialen, geproduceerd uit een aluminium frame met rotatiegieten, waardoor het geschikt is voor elk type omgeving, zowel binnen als buiten, privé en professioneel gebruik.

Licht en handig

Deze Serendipity Ligstoel is gemakkelijk verplaatsbaar voor eventuele latere verplaatsing en is eenvoudig te ontsmetten met de meest voorkomende huishoudelijke producten. Ideaal voor in uw tuin, bij het zwembad of op het strand.

 

Over De Telegraaf Aanbiedingen

Telegraaf Aanbiedingen is een dagaanbiedingen platform en onderdeel van Telegraaf Media Groep. Telegraaf Aanbiedingen brengt dagelijks nieuwe aanbiedingen met kortingen die oplopen tot 80%! U vindt bij ons huishoudelijke producten, mode, gadgets, elektronica, leuke uitjes en nog veel meer tegen scherpe prijzen.