Domino’s Pizza heeft eindelijk het geheim onthuld over hun nieuwe bezorger – hij heet DRU (Domino’s Robotic Unit).

DRU is een 4-wiel aangedreven voertuig en is hiermee het eerste pizza bezorg voertuig. Met zijn moderne uitstraling en unieke vaardigheden zal dit de bezorger van de toekomst worden. De prachtige technologie van de DRU komt uit een Australische Start-Up genaamd “Marathon Robotics”. Sinds 2015 is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van DRU om eindelijk een prototype op de markt te brengen waarmee onder speciale toestemming tests plaatsvinden binnen een beperkt verzorgingsgebied. De 4-wiel aangedreven DRU rijdt van A naar B op zowel fietspaden als trottoirs met een max. snelheid van ongeveer 20 km / h.

Vele Sensoren
Om ongelukken/aanrijdingen te voorkomen is DRU voorzien van vele sensoren om obstakels te herkennen en te vermijden. DRU biedt ruimte voor maximaal 10 pizza’s en is tevens uitgerust met speciale compartimenten om ervoor te zorgen dat uw Pizza warm of drankjes koud wordt afgeleverd. Bij aankomst bij uw huis kunt u de speciale DRU compartimenten openen met een beveiligingscode om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Binnenkort bij Robotdiscounter
Het testen en optimaliseren van DRU zal nog veel tijd vergen, maar zodra DRU beschikbaar komt voor de Europese en Nederlandse markt zal Robotdiscounter de eerste opdrachten gaan uitleveren.
Domino's Robot Pizzabezorger-1.jpg