Prijsverlagingen

ECG Nederland heeft onlangs de prijzen van de Zodiac Zwembadrobots fors in prijs verlaagd met kortingen tot wel 30 procent. Het betreft in deze zowel de reinigingsrobots alsmede de hydraulische robots.

Van fabrikant naar consument

Mede door grootschalige rechtstreekse inkoop bij de fabrikant kan de consument nu profiteren van deze grootse kortingen. Zo is het topmodel van Zodiac, de Vortex 4WD aangedreven RV 5600 verlaagd van  € 1.999,00 naar  € 1.499,00 inclusief btw. Het meest gangbare model, de RV 5500 is verlaagd van € 1.789,00 naar € 1.299,00 inclusief btw.

Waar verkrijgbaar

U vindt deze scherp geprijsde Zodiac robots bij, klik hier, of klik hier

Vierwielaandrijving

De VortexTM4 4WD beschikt over vier aangedreven wielen, die hem een perfecte grip geven op de wanden. Zo daalt het risico dat hij van de wanden los komt. Bovendien is hij uitgerust met een ActivMotion Sensor, die een automatische correctie van het traject mogelijk maakt.

Zodiac Liftsysteem

Zwembadrobots zijn vaak zwaar om uit het water te tillen, omdat ze nog vol zitten met water. Het lossen van dit water duurt vaak lang. Het Lift systeem van Zodiac spuit het water in de robot met hoge druk naar buiten, waardoor u de reinigingsrobot onmiddellijk op kan tillen met het grootste gemak.