ECG Nederland BV werkt samen met iBOOD

ECG Nederland BV start in samenwerking met iBOOD een spectaculaire aanbieding op de Neato BotVac 85 voor € 449,95 inclusief btw. Deze actie is de gehele dag op dinsdag 30 september geldig, dus wees er snel bij.

Neato BotVac 85

De slimste, meest krachtige robot stofzuiger. Gewoon laten lopen, en uw werk is gedaan. De Neato Botvac 85 is een geavanceerde laser geleide navigatie robotstofzuiger die met een krachtige zuigkracht er voor zorgt dat uw Neato Botvac 85 automatisch van kamer naar kamer gaat, schoonmaakt langs randen, in hoeken, en zorgvuldig rondom meubels. Wanneer hij terugkeert naar het basisstation om weer te worden opgeladen hervat hij het zuigen waar hij is gebleven! Het biedt een eenvoudige planning van dagelijkse schoonmaak of een knop voor directe reiniging. Het veelzijdige borstel systeem biedt superieure pick-up van de haren van huisdieren, huidschilfers en vezels van alle soorten ondergrond. Het speciale filter houdt meer dan drie keer de hoeveelheid fijne stofdeeltjes als een standaard filter, die perfect geschikt is voor het verwijderen van allergien uit uw woning. De Neato Botvac 85 is ideaal voor mensen met huisdieren die last hebben van astma en allergie. De Neato Botvac kan zelfs werken in het donker, hij draait onder kasten en meubels met een bodemvrijheid van iets meer dan 10 cm om de stoffige gebieden op een juiste manier te reinigen.

Over iBOOD

iBOOD is Europa’s grootste one-day deal platform. Elke dag biedt iBOOD vanaf 00:00 een nieuw product aan tegen de allerlaagste internetprijs. Maar je moet er op tijd bij zijn, want de aanbiedingen gelden maximaal 24 uur en zo lang de voorraad strekt.