In de media

Telefoonnummer +31 (0) 55 – 20.32.008

Onze Radio Commercials

Dé stem voor onze verkoopsites in Radio-commercials.

Een onberispelijke uitspraak, gevoel voor timing, sfeer en muziek. Inlevingsvermogen voor onze doelgroep en een heldere en pittige stem, met andere woorden Warm en Vertrouwd.

Dit zijn de eigenschappen waarom ECG Nederland tot overeenstemming is gekomen met Marjon Keller, de juiste stem voor ons bedrijf in TV- en Radio commercials. Daarnaast is Marjon de stem van RTL4 in o.a. All you need is Love, 100%NL en vele TV commercials.

Een onberispelijke uitspraak, gevoel voor timing, sfeer en muziek. Inlevingsvermogen voor onze doelgroep en een heldere en pittige stem, met andere woorden Warm en Vertrouwd.

Dit zijn de eigenschappen waarom ECG Nederland tot overeenstemming is gekomen met Arno Lubbinge, de juiste stem voor ons bedrijf in TV- en Radio commercials. Daarnaast is Arno de stem van SBS6 met o.a. Hart van Nederland, Shownieuws, De Grote Verbouwing en vele TV commercials.

Onze radio-commercials zijn vanaf 7 januari t/m 31 december 2018 dagelijks te beluisteren op RadioNL en Omroep Gelderland.

Commercial Robotmaaiers


Commercial LEGO EV3 Mindstorms