Bestelling plaatsen

Telefoonnummer +31 (0) 55 – 20.32.008

Hoe bestel ik iets bij een van de verkoopsites

Een bestelling bij ons plaatsen da’s zo geregeld. Je kunt kiezen om online te bestellen en online te betalen via een van onze uitgebreide betaalmogelijkheden, of om een produkt te bestellen bij ons in de showroom. Voor de betaling kan je eenvoudig via pinbetaling je artikel aankopen.

Bestellen doe je in een paar simpele stappen

 1. Plaats je produkt(en)
  Zoek eerst naar het produkt dat je wilt kopen. Leg het dan via de grote knop in je digitale winkelwagen. Je kan nu verder gaan met winkelen of met het afronden van je bestelling.
 2. Registreren en afrekenen
  • Heb je al een account? Als je inlogt via een van onze verkoopsites dan gaat het bestellen veel sneller.
  • Nog geen account?  Ook zonder een account kun je een bestelling plaatsen, dan hebben we alleen nog even je gegevens nodig. Dit is zo gedaan, een kwestie van even invullen. We raden je wel aan een account aan te maken aangezien dit vele voordelen heeft bij een volgende bezoek aan een van onze verkoopsites.
 3. Controleren en betaalmethode
  • Kies de gewenste betaalmethode
  • Controleer uw bestelling. Je krijgt nu een overzicht of alles juist is weergegeven. Klopt alles wat er nu staat?
  • Betalen. Wij zullen uw bestelling met uiterste zorg behandelen.

Veilige betaalomgeving

Onze verkoopsites maken gebruik van een beveiligde SSL internetbeveiliging zodra je begint met het afrekenen van je bestelling. Het is in deze niet mogelijk dat gegevens onderschept kunnen worden. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het “groene slotje” in je browser.

Bestelproces in beeld en geluid

Om het nog eenvoudiger weer te geven hebben wij de bestelprocedure van bijvoorbeeld Lego-discounter en Robotdiscounter eenvoudig via een van onze video’s uiteengezet, deze geldt natuurlijk voor al onze websites.